Известие

Collapse
No announcement yet.

Огледалце - счупено при кражба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Огледалце - счупено при кражба

Някой се е опитал снощи да ми краде едното огледало - не е успял ама го е счупил и там го е оставил (тука има много благословии по адрес на майка му и цалата му рода). Само стъклото е счупено - въпроса ми е има ли смисъл да ходя до застрахователите (колата е с пълно каско)?
    Или да стискам зъби и да ходя да си купя едно ново и това е

Някой има ли подобен опит?

А и ако някой знае от къде може да си взема огледалце ...
    145 1,6 Boxer

Смятам че застрахователите ще го покрият се пак иди и виж )
    Успех
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Ако нямаш белези за разбиване или всякакви неща от тоя сорт, които да потвърдят, че не си го счупил ти, 99% няма да ти го платят. Но, ако има такива белези са длъжни....
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Re: Огледалце - счупено при кражба

Първоначално публикувано от tjman
        Някой се е опитал снощи да ми краде едното огледало - не е успял ама го е счупил и там го е оставил (тука има много благословии по адрес на майка му и цалата му рода). Само стъклото е счупено - въпроса ми е има ли смисъл да ходя до застрахователите (колата е с пълно каско)?
        Или да стискам зъби и да ходя да си купя едно ново и това е

Някой има ли подобен опит?

А и ако някой знае от къде може да си взема огледалце ...
        ако ти се налага да го сменяш, отиваи на някой морга и намирай блъсната алфа , и си зимай огледалото аз точно същия проблем имах и така направих.
        Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
        i dvete begachki

Comment

След като има следи от счупване, т.е. следи от взлом, са ДЛЪЖНИ да ти изплатят, още повече самото счупено огледало ти е налично
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            След като има следи от счупване, т.е. следи от взлом, са ДЛЪЖНИ да ти изплатят, още повече самото счупено огледало ти е налично
            Писаха ми стъкълце - обаче никъде не продаваха и
            взех си цяло огледало - 50 лева от италианеца ... и си изгубих почти цял ден ... дано ми го признаят
            145 1,6 Boxer

Comment

Ми няма да ти го признаят, почти е сигурно. Трябваше да питаш колко пари ти отпуска 'експертната оценка'.
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Ако е имала остатъци от стъклото е трябвало да дочупиш корубата и щяха да ти го признаят цялото.
                Да не отварям нова тема,скоро докато си карах и от хвъркнал камък се получи бая люспа на предното стъкло точно пред очите ми и е много гадно.Та въпроса ми е дали каското ще го покрие със смяна или ще го ремонтират,щото ремонт не ми се иска или ще трябва да го напукам лично.
                146 JTD-2000г.
                Punto 1.2

Comment

покрива го То много работи покрива каското, но застрахователите се преструват и ако не си гониш интереса обикновено те засилват яко
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Working...
                  X